18 maanden hout

MARONESSE | POLDER PASSIE ROOD 2019

Artikel 1 van 8
€ 15,49 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Polder Passie Rood 2019

Een stoere, droge, volle, rode wijn uit de Flevopolder! Deze wijn heeft een houtrijping van 18 maanden gehad, wat duidelijk waarneembaar is.
De intense geur waar met name de bramen en de kersen zich laten zien bij het inschenken is een voorbode van een mooi vol glas.
Duidelijk een wijn om heel rustig van te genieten met een muziekje op de achtergrond. Wilt u deze wijn in de combinatie met eten, dan bij voorkeur stevig vlees, Nederlands wild of mooie oudere kazen.

Specificaties

Naam Polder Passie Rood 2019
Wijnhuis Wijngaard & Boerderijwinkel Maronesse
Eigenaar Fam. Van Der Veeken
Plaats Marknesse (Flevoland)
Druifsoort Cabernet Cantor
Oogstjaar 2019
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 12.5%
 

Ontdek, Proef en Beleef via Nederlandse Wijntoer Wijngaard & Boerderijwinkel Maronesse

Wijngaard & Boerderijwinkel Maronesse

De familie van der Veeken is de trotse eigenaar van Wijngaard & Boerderijwinkel Maronesse, wat gelegen is in Marknesse. Twee generaties werken dagelijks in en rond het bedrijf om te zorgen dat de visie van de familie gewaarborgd blijft. De wijngaard staat bekend om zijn duurzaamheid. Tevens is ook de wijnmakerij hier gevestigd en in de wijnmakerij worden ook voor andere Nederlandse domeinen wijn geproduceerd.
Maronesse is niet alleen een wijngaard en wijnmakerij, nee ook een complete, uitgebreide boerderijwinkel hoort bij het totale bedrijf. De wijnen die onder eigen etiket gemaakt worden zijn rode varianten, witte varianten, rosé varianten en ook heerlijke mousserende wijnen.

© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.