WINELIFE SELECTIE

Winelife selectie

Wat een super, (nog) niet ontdekte wijnen c.q. wijnhuizen zijn er toch in ons eigen land te vinden, kregen wij terug van de redactie van dit toonaangevende magazine op het gebied van wijn. 
Eerlijk = eerlijk waren wij niet geheel verrast door deze reactie, maar wij (Nederlandse Streekwijnen & de redactie van Winelife) vonden het wel een gepast moment om daar samen bij stil te staan.

Alles voor de wijnliefhebber. Lees over verre wijnreizen en mooie vondsten dicht bij huis. WINELIFE is hét wijnmagazine voor de echte liefhebber en professional. Bekijk ‘m hier op de website. Laat je inspireren door de leukste wijnverhalen en de beste tips.
In de april 2022 editie is een groot artikel over de opkomst van de Nederlandse rassen waaronder de Souvignier Gris en Solaris. Tevens is er door de redactie een mooi rijtje wijnen geselecteerd waar elke wijnliefhebber gewoon eens in aanraking mee moet komen.

© 2019 - 2023 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.