2022!

HOEVE NEKUM | CUVEE 2022

Artikel 2 van 6
€ 11,19 (inclusief btw)

Cuvee 2022

Een mooie blend van diverse druivensoorten waaronder de Solaris, Riesling en de Gewurztraminer laat zich samenkomen in deze mooie droge frisse licht fruitige Cuvee van de hand van wijnmaker Math Bollen. Hoe kan het ook anders, dat deze wijn volgens de wijnmaker uit het Limburgse land te combineren is met asperges, lichtere eventueel gerookte vis soorten of gewoon zalm/kabeljauw uit de oven.

Specificaties

Naam Cuvee 2022
Wijnhuis Hoeve Nekum
Eigenaar Math Bollen
Plaats Maastricht (Limburg)
Druifsoort Solaris, Riesling & Gewurztraminer
Oogstjaar 2022
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 12%

Ontdek, Proef en Beleef via Nederlandse Wijntoer Hoeve Nekum

Hoeve Nekum

Sinds mensenheugenis woont, werkt de familie Bollen op deze fraaie Hoeve aan de rand van Maastricht, de monumentale Hoeve dateerd vanaf omstreeks 1600! Math Bollen (huidige eigenaar) nam, na afronding van de Hogere Landbouwschool met als richting de rundveehouderij, voor ons als wijnliefhebbers een wijs besluit en begon in 1988 zich te richten op het aanplanten van wijnstokken op de aangrenzende landerijen in dit kenmerkend gebied.
Anno 2020 staan de wijnen van Hoeve Nekum veelal opgebouwd uit de klassieke druivenrassen gewoon voor constante kwaliteit die ook buiten onze landsgrenzen zeer veel erkenning mogen ontvangen. Bent u in de buurt aarzel dan niet om kennis te maken op de Hoeve, de familie ontvangt u graag met een mooi glas in de hand!

© 2019 - 2024 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.