Zomers

BETUWS WIJNDOMEIN | LINGE PAREL WIT 2021

Vorige Artikel 28 van 51 Volgende
€ 15,75 (inclusief btw)

Linge Parel Wit

Opgebouwd uit de Muscaris, Souvignier Gris en de in Nederland sporadische voorkomende Vilaris druif is het gewoon heerlijk zomers mousserend glas.
Lekker fruitig met duidelijk groene appel, wilde perzik, bloesem en aan de achterkant een subtiel muskaat toontje is deze variant gewoon een heerlijke starter voor een feestelijke avond.

Specificaties

Naam Linge parel Wit 2021
Eigenaar Betuws Wijndomein
Plaats Edrichem (Gelderland)
Druifsoort Muscaris, Souvignier Gris & Vilaris
Oogstjaar 2021
Inhoud 75cl
Alcoholpercentage 11.5%

Betuws Wijndomein

Op de Betuwe in het plaatsje Edrichem ligt dit unieke Nederlandse domein, genaamd Betuws Wijndomein.
De eigenaren Diederik & Arina hechten veel waarde aan duurzaamheid gedurende het gehele proces en andere werkzaamheden in en rondom de wijngaard. Mede door deze visie wordt er nog veel ouderwets c.q. ambachtelijk met de hand gewerkt op dit domein, tevens is het streven om de reststromen zo veel mogelijk tot meerwaarde te brengen. Door bovenstaande is het totale assortiment breed georienteerd, echter wij beperken ons voorlopig, mede door de verkrijgbaarheid, tot de stille varianten.

De afgelopen jaren mede door de hulp van de familie en de vele loyale vrijwillers is het Betuws Wijndomein uitgegroeid tot een zeer serieuze, groot wijnbedrijf in Nederland. Dat deze groei de kwaliteit ongekend hoog heeft gestuwd blijkt wel uit dat deze wijngaard de 'Beste wijngaard over de jaargangen 2017-2018-2019' mag noemen vanuit de keuring van de Wijnkeuring van de Lage Landen'.

Diederik heeft als achtegrond zijn studie HAS en is opgegroeid in het familiebedrijf, Arina zijn partner heeft als achtergrond onder andere een MSc in gastronomie. Deze achtergrond voel, proef, herken je zowel in de wijnen als op het totale domein!

© 2019 - 2022 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Beste wijnliefhebber, leuk dat je op onze site bent! Let op, wij verkopen alleen wijn aan personen van 18 jaar of ouder.