Barrique

HOF VAN 'T HOGELAND | SOLARIS BARRIQUE 2018

Vorige Artikel 18 van 22 Volgende
€ 19,45 (inclusief 21% btw)

Solaris Barrique 2018

Eenider die de reguliere Solaris variant reeds heeft mogen proeven war direct helemaal verkocht, wat een subtiele wijn uit het hele Hoge Noorden maar........onze wijnmaakster Elma heeft van het sublieme wijnjaar 2018 ook een Barrique kunnen maken.
12 maanden op klassiek Eikenhout geeft deze Solaris een iets vollere ronde smaak terwijl aan de achterkant het ziltige karakter overeind blijft.
Kortom wederom een subliem glas van t Hof van 't Hogeland en voor de liefhebbers van 'Nederlands Wit op Hout' eigenlijk een mooie uitdaging.

Wijngaard Hof van 't Hogeland
 

Groningen laat zich van de allerbeste kant zien, deze provincie was al beschikbaar in onze fysieke wijnlokaal ( Santpoort-Zuid) maar met ingang van week 3 ook beschikbaar voor iedereen via onze site.
Ongeloofelijk wellicht maar waar, deze wijngaard van de symphatieke eigenaresse Elma Middel besloot enkele jaren gelden het roer om te gooien en vol overgave op een gedeelte van het familie land druiven te gaan aanplanten voor de wijnbouw.
Gelegen in het pittoreske dorpje Mensingweer op een kleine 10 kilometer van de Waddenzee wordt op ambachtelijke kleinschalige wijze ( opbrengst maximaal 3000 flessen) zeer mooie witte wijnen geproduceerd vanuit de Solaris, Muscaris en de Johanitter druif.
Kenmerkend voor de wijnen van ' t Hof zijn duidelijk de invloed van het 'Zilte' klimaat van de nabij gelegen Waddenzee, wij zijn bijzonder trots dat wij ook met deze wijngaard de samenwerking zijn aan gegaan.
Mede door de kleinschaligheid ( gelukkig) starten wij op onze web site met 1 variant maar in ons wijnlokaal is de kans groot dat er ook enkele andere witte varianten aanwezig zijn.
 


Specificatie Omschrijving
Naam Solaris Barrique 2018
Wijnhuis Wijngaard Hof van 't Hogeland
Eigenaar Elma Middel
Plaats Mensingweer ( Groningen)
Druifsoort Solaris
Oogstjaar 2018
Inhoud 750-12.5%
Aantal 1
Prijs per fles € 19,95
© 2019 - 2021 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel