Bio Blauwe fles

HOF TE DIEREN | JOHANNITER 'IN 'T BOS' 2018

Artikel 1 van 11 Volgende
€ 9,89 (inclusief 21% btw)

Johanniter 'in 't Bos' 2018

Nederlandse sensatie gebotteld in een blauwe fles. Johanniter die gerijpt is tezamen met eiken houten krullen, deze bijzondere manier geeft een licht doch fijne hout smaak op de achtergrond. Prima zelfstandig te drinken, in combinatie geven wij de voorkeur aan de koudere voorgerechten, lichtere kazen of gerookte vissoorten.

Domein Hof te Dieren

Aan de rand van het Gelderse Dieren, ligt de grootse ommuurde wijngaard van Nederland. Sinds 2004 verbouwen Youp en Riet Cretier hier druiven die zij tot mooie wijnen en heerlijke distillaten maken. De wijnranken op Domein Hof te Dieren profiteren optimaal van zon en warmte door de historische bakstenen muur die bijna de gehele wijngaard omringt. Stadhouder Willem III liet hier al “wijnbergen” aanleggen. Eeuwen later staan er opnieuw wijnranken, in 2004 door de familie Cretier geplant. Van de oogst worden onder andere volle rode, frisse rosé en fruitige witte wijnen gemaakt.
Sinds 1992 wordt de grond van de wijngaard biologisch bewerkt met groen -en blad bemesters. En tussen de wijnranken staan allerlei soorten bloemen en kruiden. ‘Belagers’ worden bestreden op natuurlijke wijze met lieveheersbeestjes, sluipwespen, zweefvliegen en vogels.
 

Specificatie Omschrijving
Naam Johanniter 'in het bos' 2018
Wijnhuis Domein Hof te Dieren
Eigenaar Youp en Riet Cretier
Plaats Dieren ( Gelderland)
Druifsoort Johanniter
Oogstjaar 2018
Inhoud 0,75cl - 13% alc.
Aantal 1
Prijs per fles € 9,89
© 2019 - 2021 Nederlandse Streekwijnen | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel